• +30 210 80 56 856

Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
 1. Sky Express: Λύση συνεργασίας με τον CEO, Iωάννη Πετούλη

  Στη λύση της συνεργασίας της με τον διευθύνοντα σύμβουλο Ιωάννη Πετούλη προχώρησε η Sky Express Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
 2. Κυβέρνηση - Ν.Δ.: Υψηλοί τόνοι με αιχμή τα στοιχεία της «Εργάνης»

  Νέα πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης, του Πληροφοριακού Συστήματος «Εργάνη», με το υπουργείο Εργασίας και τη Νέα Δημοκρατία να εκτοξεύουν εκατέρωθεν πυρά.
 3. Υπ. Εργασίας: Ανεπίδεκτοι μαθήσεως Ν.Δ. και Γ. Βρούτσης

  Ως «ανεπίδεκτους μαθήσεως» και «πλήρως αναξιόπιστους» χαρακτήρισε τη Ν.Δ. και τον αρμόδιο τομεάρχη, Γιάννη Βρούτση, το υπουργείο Εργασίας, τονίζοντας πως «επιμένουν να προκαλούν την κοινή λογική».
 4. Ν.Δ.: Επιβράδυνση στην αποκλιμάκωση της ανεργίας

  Τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης, του Πληροφοριακού Συστήματος «Εργάνη», για τον Ιανουάριο του 2019, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.
 5. Παράγωγα: Κυριαρχία των σειρών Μαρτίου με σημαντική άνοδο του 25άρη

  Στην πρώτη σύνοδο της εβδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στον δείκτη ανοδική δυναμική, με πορεία πάνω από το κλείσιμο της προηγούμενης ως το πέρας της συνόδου.
 6. Χρηματιστήριο: Η περίπου ανεξάρτητη των ευρωπαϊκών κούρσα, έφερε νέους ορίζοντες για τον Γ.Δ.

  Στην πρώτη συνεδρίαση της βδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών πορεία σε θετικό πεδίο. Στο Χ.Α. ο Γ.Δ. οδηγήθηκε ψηλότερα +1,89% και έφθασε στις 667,46 από 655,10 μονάδες και ο 25άρης έκλεισε στις 1754,45 από 1721,65 με μεταβολή +1,72%.
 7. Honda: Κλείνει το εργοστάσιο στο Σουίντον έως το 2022

  Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda πρόκειται να κλείσει το εργοστάσιό της στο Σουίντον το 2022, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο 3.500 θέσεις εργασίας και συνιστά άλλο ένα σκληρό πλήγμα για το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει του Brexit, όπως επιβεβαίωσε ένας Βρετανός βουλευτής σήμερα.
 8. Γιούνκερ: Ο Τραμπ έδωσε τον λόγο του για τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα

  Διαβεβαιώσεις από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ πως δεν θα επιβληθούν δασμοί στα αυτοκίνητα που παράγονται στην Ευρώπη, δήλωσε πως έλαβε ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
 9. Παρέμβαση Ντράγκι για τα δάνεια της Attica Bank ζητεί η Εύα Καϊλή

  Να παρέμβει για τα δάνεια της Attica Bank «σε μέλη της κυβέρνησης αλλά και φίλους, με ευνοϊκούς όρους ή ανύπαρκτες εξασφαλίσεις, αγνοώντας τους κανόνες της τραπεζικής πρακτικής» ζητεί από τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.
 10. Στην ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ το 100% της UACJ ELVAL Συμβουλευτική

  Την απόκτηση του 50% της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών UACJ ELVAL Συμβουλευτική Α.Ε. (πρώην ΑΦΣΕΛ), από την UACJ Corporation, ανακοίνωσε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.

Λεωφ. Κηφισίας 166, Μαρούσι
+30 210 80 56 859
 • Greek (GR)
 • English (UK)