278. Δελτίο οικονομικών εξελίξεων

deltio-oikonomikon-ekselikseon

Σύμφωνα με το τελευταίο εβδομαδιαίο δελτίο Οικονομικών εξελίξεων της Alphabank ο ρυθμός μεγέθυνσης της Ελληνικής οικονομίας διατηρείται σε θετικό έδαφος με την παραγωγή της μεταποιητικής βιομηχανίας να αυξάνεται κατά 4,5% στο πρώτο δίμηνο του έτους έναντι του αντίστοιχου περσινού διμήνου.

Σύμφωνα με το δελτίο Οικονομικών εξελίξεων, η εκτίμηση όμως παραμένει αρνητική λόγω της αβεβαιότητας που επηρεάζει τις επενδυτικές αποφάσεις. Σε περιόδους αβεβαιότητας όπως αυτή που διανύουμε, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προετοιμάζονται για πιέσεις μεσοβραχυπρόθεσμες στα Κεφάλαια Κινήσεως τους.

Ως βέλτιστη στρατηγική ορίζεται η εξασφάλιση ικανοποιητικού Κεφαλαίου Κινήσεως έτσι ώστε να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε αβέβαιες εποχές καθώς επίσης και για την διατήρηση του επιπέδου παραγωγής τους και κατ’ επέκταση του τζίρου τους.

Στην Financial Factor Consulting σας εξασφαλίζουμε το αναγκαίο ΚΚ της εταιρείας σας μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΤΕΑΝ (ταμείο εγγυοδοσίας, ΤΕΠΙΧ κ.α) καθώς επίσης μέσω  δανειοδοτήσεων από όλες τις τράπεζες και μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Έχοντας στο ενεργητικό μας εκταμιεύσεις καθώς και αναδιαρθρώσεις δανείων ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ κατά την διάρκεια της κρίσης (2010-2014), είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το ΚΚ της εταιρείας σας διασφαλίζοντας την βιωσιμότητα της και επιτυγχάνοντας το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ffc.gr ή καλέστε μας στο 210 8056856 για ένα ραντεβού στον χώρο σας.

Μοιραστείτε το: