280. Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020

espa-i-apolyti-efkairia-anaptyksis-kai-eksygxronismoy-gia-tin-ellada

Προκηρύχθηκαν στις 11 Φεβρουαρίου τα 4 νέα προγράμματα επιδοτήσεων του ΕΣΠΑ. Τα προγράμματα είναι:

  • Πρόγραμμα “Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης”
  • Πρόγραμμα “Νεοφυής Επιχειρηματικότητα”
  • Πρόγραμμα “Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών”
  • Πρόγραμμα “Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές”

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά από τις 08/03/2016 για το πρόγραμμα “Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης” και ολοκληρώνεται στις 20/05/2016 για το πρόγραμμα “Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές”

Τα νέα προγράμματα διευκολύνουν τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων, αξιολόγησης της πρότασης και καταβολής της χρηματοδότησης.

Λόγω του περιορισμένου προϋπολογισμού του κάθε προγράμματος η επιτυχία συμμετοχής των δικαιούχων βασίζεται στην πληρότητα και αρτιότητα της κατατεθειμένης πρότασης.
Με πολυετή πείρα σε όλα τα προηγούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ η Financial Factor Consulting αποτελεί τον έμπιστο σύμβουλο σας για την σύνταξη, κατάρτιση, υποβολή και αξιολόγηση του προγράμματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ο χρόνος όμως είναι ελάχιστος για την επιτυχή σύνταξη των προτάσεων.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας και να συντάξουμε μαζί την πρότασης σας στο πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

PROTI SELIDA PROGRAMA ESPA MIKRO

Δείτε ΕΔΩ τον συνοπτικό οδηγό όλων των προγραμμάτων

Για να κατεβάσετε τους αναλυτικούς οδηγούς των προγραμμάτων πατήστε σε αυτό που σας ενδιαφέρει

Για να κατεβάσετε τους συνοπτικούς οδηγούς πατήστε στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει

Μοιραστείτε το:
Τομείς Εμπειρίας

Καλύτερα Αποτελέσματα

Ο συνδυασμός της εμπειρίας μας με τις καινοτόμες χρήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας αποτελούν μέρος της εγγύησής μας για την εξασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος